Nieuws

De Fee speelt nieuwe voorstelling Dat ik nooit vergeet

Vanaf mei 2022 speelt De Fee Theaterproducties haar nieuwste voorstelling Dat ik nooit vergeet. Een muzikale voorstelling vol herinneringen, die aansluit bij de belevingswereld van mensen met dementie. De ene keer ontroerend, een andere keer levendig.


“Zelfs de nieuwe liedjes voelen door de geschetste verhalen als heel vertrouwd.
Voor een moment wordt iedereen even opgetild, net alsof je in het theater bent.”


Kijk hier voor meer informatie over deze nieuwe voorstelling, inclusief een beeldimpressie en radio-interview met Creatief leider Linnet van der Wal.

Woensdag 12 januari 2022

SCHUIM in ‘t Zonnehuis op z’n kop

Op zondag 13 maart speelt SCHUIM in het prachtige Zonnehuis in Amsterdam Noord. De voorstelling zal onderdeel zijn van de reeks ‘t Zonnehuis op z’n kop, een samenwerking tussen onze partner de Janivo Stichting en Stichting Stadsherstel Cultureel om jeugdtheatermakers een podium te geven en ‘t Zonnehuis toegankelijker te maken voor de buurt. Kijk hier voor meer informatie en kaartverkoop.

22 september 2021

Nieuw project voor senioren

De Fee Theaterproducties is een nieuw project gestart, dit keer voor de oudere mens. Doel van dit project is het creëren van live performances en ontmoetingen met ouderen, senioren en mantelzorgers om vanuit kunst en theater bij te dragen aan hun kwaliteit van leven en welbevinden.

De Fee will een bijdrage leveren aan een maatschappelijk probleem, wat al jarenlang speelt maar nu extra zichtbaar wordt: De levenskwaliteit van ouderen en kwetsbaren. ‘Dat ik nooit vergeet’ is de eerste voorstelling die op dit moment gerealiseerd wordt. Kijk hier voor meer info!

Dinsdag 9 maart 2021

SCHUIM in de KIDD Scholentour

SCHUIM is uitgekozen voor de KIDD Scholentour in Almere. KIDD staat voor Kunst is Dichterbij dan je Denkt en is een leerlijn kunst en cultuur voor onder meer kinderen van de basisschool. We zijn met SCHUIM uitgenodigd voor 20 (!) speeldagen in Almeerse kleuterklassen. Zie de agenda van De Fee voor meer informatie.

Woensdag 21 oktober 2020

Voorstellingen verplaatst

Helaas hebben we opnieuw onze voorstellingen moeten uitstellen. We hopen natuurlijk dat we snel weer mogen spelen. Houd de agenda van De Fee in de gaten! 

Woensdag 30 september 2020

Producties weer van start

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn veel van onze projecten uitgesteld, maar we zijn blij te kunnen meedelen dat we volgende maand weer gaan spelen. Kijk voor speeldata op de agenda van De Fee Theaterproducties.